Theatercafé Schouwburg Almere

Schouwburg Almere nodigt u uit voor een ontspannen en smaakvol begin van uw avond. Wilt u komen dineren in ons theatercafe? Dat kan! Of u nu naar een avondvoorstelling gaat of gewoon een hapje wilt eten, u bent van harte welkom. Kom binnen lopen of reserveer een tafel in ons Theatercafé. Het Theatercafé biedt een prachtig uitzicht op het Weerwater tijdens uw diner en is vanaf 17.00 uur geopend. 
 
Al een 3-gangenmenu vanaf € 19,50!
In het Theatercafé wordt een gevarieerd en vriendelijk geprijsd 3-gangenmenu vanaf € 19,50 geserveerd. De diners worden verzorgd door restaurant Lekr uit Ankeveen. Eigenaren Neeke de Boer & Stijn Krenning en chef-kok Bart Holtvluwer en Patissier Bart Buitenhuis doen er alles aan om het u als gast zoveel mogelijk naar de zin te maken. Meer weten over Lekr? Klik hier.

Nieuw Theatermenu
Het menu is samengesteld uit dagverse en seizoensproducten die bij voorkeur uit de regio komen.
Bekijk hier het smakelijke nieuwe theatermenu van april.
Bekijk hier het smakelijke nieuwe theatermenu van mei.
Bekijk hier de drankenkaart.

Openingstijden en reserveren
Het Theatercafé is op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen vanaf 17.00 uur geopend voor een theaterdiner indien er een voorstelling is in de schouwburg. Wij raden u aan vooraf te reserveren door een e-mail te sturen naar onze ticketshop@schouwburgalmere.nl. O.v.v. uw contactgegevens, het aantal gasten en uw tijdstip van aankomst. Indien u voor 18.30 uur komt kunnen wij u 3-gangen garanderen. Daarna zal dit afhankelijk van de drukte zijn. Indien u telefonisch wilt reserveren voor het Theatercafé kunt u de receptie bellen op maandag en dinsdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur of de Ticketshop bellen van woensdag tot en met zaterdag van 13:00 – 20:30 uur tel: 036 - 84 55 555.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X