Algemene informatie

Schouwburg Almere

Welkom op de website van Schouwburg Almere!

In Schouwburg Almere vindt u grappige cabaretiers, verrassende toneelvoorstellingen, verleidelijke musicals, sprankelende jeugdvoorstellingen, spetterende (dans)shows, swingende concerten, een fijne avond uit...

Je hart ophalen in een prachtig theater. Vlakbij parkeren, rustig in de pauze bijpraten, genieten van een drankje en natuurlijk van een mooie voorstelling.

Een drankje als aperitief, bijkletsen als amuse, de voorstelling als hoofdgerecht en als dessert even napraten. Het Theatercafé van Schouwburg Almere is dé ontmoetingsplek voor jong en oud.

Liever een brochure ontvangen ? 

Vraag deze dan nu aan via ticketshop@schouwburgalmere.nl

Hét podium voor uw event

Schouwburg Almere is daarnaast hét podium voor uw event. Ons theater opent zijn deuren vor zakelijke events. Nieuwsgierig? Bekijk hier de rondleiding, de online brochure, of neem contact op met de afdeling Sales via 036 84 55 666.

Beleef het bij ons!

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X