Kasper van Kooten- Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel

vrijdag 23 maart 2012 | 20:30 uur | Middenzaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis BTW19
Rang 1 € 21,00 50%
Rang 2 € 18,50 50%
65+ BTW19
Rang 1 € 18,50
Rang 2 € 16,00
CJP btw19
Rang 1 € 18,50
Rang 2 € 16,00
Kunstlinie Pas BTW19
Rang 1 € 18,50
Rang 2 € 16,00
Student BTW19
Rang 1 € 18,50
Rang 2 € 16,00
Geweest
Kasper van Kooten

Omschrijving

Kasper van Kooten maakt weer iets nieuws: een 'cabaroman'. Zijn eerste boek ‘Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel’, dat in oktober 2011 verschijnt, vormt tegelijk de basis voor zijn nieuwe, gelijknamige cabaretprogramma.
 
De grootvader van Klaas Kits, een heuse avonturier, was nog maar een jongen toen hij begin jaren twintig als scheepsbediende op de Holland Amerika Lijn naar New York voer. Daar werd hij betoverd door de bruisende nieuwe
wereld van jazz en entertainment.
 
Bij zijn terugkeer op het Hollandse vasteland richtte hij zich, geïnspireerd door de Amerikanen, op het vooroorlogse varièté en werd manager van het Palais de Danse in Scheveningen. Daar werd Klaas' moeder geboren.

Na de dood van zijn opa - zijn beste vriend en grote voorbeeld - probeert Klaas diens savoir-vivre te doorgronden door zijn leven na te reizen en te beschrijven. Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel is niet alleen een meeslepend verhaal over dromen en daden, het is ook een intrigerende familiegeschiedenis.
 
Een swingend, beweeglijk en bovenal geestig cabaretprogramma over de afspraken die je met het leven kunt maken. En ‘very old school’!

Dineren vooraf?
Wist u dat u voorafgaand aan deze voorstelling ook (h)eerlijk kunt dineren in Restaurant Waterfront? Onze nieuwe chefkok Lars Priessen is dit seizoen aangetreden om u als bezoeker culinair te verwennen rondom de voorstellingen!

Nog nooit gedineerd in ons restaurant? Kunt u niet wachten om met Chef Priessen kennis te maken? Reserveer dan direct een tafel via ons bespreekbureau bespreekbureau@schouwburgalmere.nl
of bel: 036-84 55 555. Klik hier voor meer informatie.

Twitter | #KaspervanKooten OR @KaspervanKooten

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X