Witte en het Wilde Paard 6+- Theater Gnaffel

zaterdag 01 december 2012 | 14:00 uur | Middenzaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis
Rang 1 € 11,30 50%
Rang 2 € 9,00 50%
Lentekriebels
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
CJP/bieb/65+
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Student
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Kunstlinie Pas
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Geweest
Witte en het wilde paard

Omschrijving

‘Witte en het wilde paard’ van Theater Gnaffel is een prachtige voorstelling over vriendschap en fantasie. Niemand heeft zulke lichte haren als Witte.‘Engelenhaar’, zegt zijn moeder: ‘Het is een jongen met engelengedachten.’ Zijn vrienden vinden dat Witte maar vreemde ideeën heeft. Ze lachen erom. ‘s Zomers gaat Witte met zijn zusje naar opa. Opa woont in de duinen, tussen heide, bosjes, vennen en eindeloze zandvlaktes. Op een dag ontdekt Witte een wild paard met manen zo wit als zijn eigen haar. Hij kan zijn ogen niet van het dier afhouden. Hij probeert dichterbij te komen. Stapje voor stapje sluit hij vriendschap, totdat het paard zijn gedachten begrijpt. Eindelijk heeft Witte een echte vriend. Maar dan komen de paardendieven… Witte moet nu ook bewijzen dat hij een echte vriend voor het paard kan zijn.

Jouw stem telt! 
'Witte en het Wilde Paard' dingt mee naar de Zapp Theaterprijs. Bij de Zapp Theaterprijs bepaal jij welke voorstelling de beste is. Stem en laat weten wat je van de voorstelling vindt!

Twitter | @Gnaffel

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X