Peter Heerschop- Gelukzoekers

donderdag 21 februari 2013 | 20:30 uur | Middenzaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis
Rang 1 € 20,30 0%
Rang 2 € 18,00 0%
Lentekriebels
Rang 1 € 17,80
Rang 2 € 15,50
CJP/bieb/65+
Rang 1 € 17,80
Rang 2 € 15,50
Student
Rang 1 € 17,80
Rang 2 € 15,50
Kunstlinie Pas
Rang 1 € 17,80
Rang 2 € 15,50
Geweest
Peter Heerschop

Omschrijving

Cabaretier Peter Heerschop heeft het in zijn allereerste soloprogramma over wat hem echt raakt. Waar hij keihard om moet lachen, wat hem ontroert, waar hij zich enorm voor schaamt en wat hij altijd nog zou willen doen. Wat zijn de 13 beste tips om ongelukkig te worden? Wie is Marianne? Wat gebeurt er achter het podium van een popconcert met de allergrootste Nederlandse artiesten? Wat voel je als je optreedt op de dag nadat je vader is overleden? Hij zet alles in wat hij ooit heeft ondernomen en meegemaakt: lesgeven aan moeilijk opvoedbare kinderen, teleurstellingen in de liefde en buitensporig grote verliefdheden, al zijn reisverhalen, het schrijven en voordragen van columns, de Olympische Spelen, het WK Voetbal en ontmoetingen met allerlei mensen die er toe doen. Er is muziek, er is dans, er zijn gesprekken en een soort van seks en rock ’n roll. Zonder zang (beloofd).

Maar het wordt vooral een avond met verhalen. Hilarische verhalen, roerende verhalen. Verhalen die je liever niet meer vergeet.

Regie: Hans Sibbel, spel en tekst: Peter Heerschop

Twitter | @peterheerschop

  • Geweest

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X