Harig Hondje (2-5 jaar)- 2 Turven Hoog

zondag 01 april 2012 | 10:30 uur | Kleine Zaal

Prijzen

Rang Prijs
Basis BTW19
Rang 1 € 11,00
65+ BTW19
Rang 1 € 10,00
CJP btw19
Rang 1 € 10,00
Student BTW19
Rang 1 € 10,00
Kind
Rang 1 € 9,00
Geweest
Harig Hondje

Omschrijving

Water is nat, vallen doet au en dingen kunnen ook kapot. Voor Harig Hondje is de wereld één groot avontuur! Want als je nog piepjong bent, wil je alles ontdekken en overal aanzitten - ook als dat eigenlijk niet mag. Ga mee op avontuur en help Harig Hondje op zijn wonderlijke ontdekkingsreis.

In Harig Hondje vertelt en verbeeldt een actrice met behulp van alledaagse voorwerpen, geluiden en live animatie de huis-, tuin- en keukenavonturen van een jong hondje. Harig Hondje is een speelse theaterervaring voor peuters, kleuters én ouders in een levensgroot papieren huis waar het publiek letterlijk met zijn neus bovenop het verhaal zit en van dichtbij beleeft wat theater zo bijzonder maakt. Harig Hondje is de eerste ‘peuter’voorstelling van BonteHond, hèt jeugdtheatergezelschap van Almere!

Regie: Noël Fischer
Vormgeving: Marianne Burgers
Spel: Feike Looyen

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven deze voorstelling bij te wonen, mag elk kind begeleid worden door één volwassene.

Duur: 40 minuten

Twitter | @2Turven

  • Geweest

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X