Vonder & Bloom- Theaterconcert

zaterdag 26 januari 2013 | 20:30 uur | Middenzaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis
Rang 1 € 17,10 50%
Rang 2 € 14,90 50%
Lentekriebels
Rang 1 € 14,60
Rang 2 € 12,40
CJP/bieb/65+
Rang 1 € 14,60
Rang 2 € 12,40
Student
Rang 1 € 14,60
Rang 2 € 12,40
Kunstlinie Pas
Rang 1 € 14,60
Rang 2 € 12,40
Geweest
Vonder & Bloom

Omschrijving

De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Omdat niet iedereen in de tram een instrument bij zich heeft, spraken ze elkaar aan. De vonk sloeg meteen over. Al in de kleedkamer hoorden ze dat hun stemmen perfect bij elkaar kleuren. En in de maanden daarna merkten Nina (piano, klassiek geschoold aan het Utrechts conservatorium) en Caroline (gitaar, Amerikaniste, juriste en muzikaal gezien hartstikke autodidact) wat ze aan elkaars liedjes toevoegden: magie. Vonder & Bloom was geboren.

Het talent van de twee meiden werd al snel door verschillende professionals herkend. Mooie ingetogen liedjes: romantisch maar met beide benen op de grond, puur maar niet onschuldig. Recht uit het hart en er ook recht weer in.
 
Zang en piano: Nina Ebbenhout, zang en gitaar: Caroline Ouwendijk

Recensies en artikelen

In de pers:
 
 "Het singer-songwriterduo Vonder & Bloom laat horen dat ze niet alleen als individu goed kunnen zingen, maar dat het samen misschien nog wel veel beter klinkt. Met zelfgeschreven nummers reizen ze het land door met een theatertoer om iedereen te laten genieten van hun muzikaliteit. En muzikaliteit hebben ze zeker. De nummers gaan over verschillende onderwerpen, maar worden elke keer weer met veel gevoel en vanuit het hart gezongen. Door de eenvoudige begeleiding, die ze zelf doen op gitaar en piano, ligt de muziek erg prettig in het gehoor en ontstaat er een gemoedelijke sfeer in de zaal. Niet alleen de zaal geniet, maar ook zijzelf genieten zichtbaar van het optreden. Met hier en daar een kort praatje om een nummer toe te lichten, gaat de avond als een vloeiend geheel voorbij."

Twitter | @VonderandBloom

  • Geweest

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X