Cabarestafette- Drie jonge cabarettalenten op één avond

donderdag 01 november 2012 | 20:15 uur | Grote Zaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis
Rang 1 € 15,00 50%
Lentekriebels
Rang 1 € 12,50
CJP/bieb/65+
Rang 1 € 12,50
Student
Rang 1 € 12,50
Kunstlinie Pas
Rang 1 € 12,50
Geweest
Cabarestafette

Omschrijving

‘Cabarestafette’ biedt jong talent al jaren een podium om hun kunsten te vertonen. U krijgt drie jonge, enthousiaste cabaretiers voorgeschoteld die proberen naam te maken in de Nederlandse cabaretscene. In Schouwburg Almere zijn dit  Poolvogel, Rayen Panday en Emilio Guzman.

Emilio Guzman - Doen en laten
Doen en laten gaat over het doen en laten van Emilio Guzman, en over datgene wat wij mensen allemaal doen en om welke reden dat ook allemaal laten.  

Emilio is een aardige man die liever geen ruzie of conflicten wil en graag zou zien dat het met alles en iedereen goed gaat. Maar dat gaat het nou eenmaal niet altijd. Hij is een slimme jongen, maar blijkbaar ook dom genoeg om zich hierdoor altijd te laten verrassen. De wereld zit nou eenmaal vol spanningen, er heerst onderontwikkeling en angst. En het populisme speelt hier handig op in.
 
En daar wil Emilio wel iets over zeggen. Hij wil gehoord worden. Niet door simpelweg te scoren met wat mensen willen horen, maar te zeggen wat hij wil zeggen. Pas dan wordt je ook echt ‘verstaan’.

Poolvogel - Wachtlokaal 9
Poolvogel won al diverse prijzen, waaronder zilver op het Amsterdams Kleinkunst Festival, en komt nu met een geheel nieuwe voorstelling.  Ze maken een uitdagende mix van absurdistische sketches, explosieve loltrapperij en humoristische liedjes, waarin ze normale omgangsvormen en onzekerheden tot in het bizarre uitvergroten.

Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas zijn razend enthousiast over Poolvogel en mogen zich de officiële coaches van de veelbelovende groep noemen. Heerschop: “Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook. Je kunt er maar het best vanaf het begin bij zijn geweest.”
www.poolvogel.nl

Rayen Panday - Drie keer Rayen
Iedereen in zijn omgeving is het erover eens: het wordt tijd voor huisje, boompje, beestje!
Rayen Panday zelf ziet dat niet zitten. Rayen neemt je mee in zijn verhaal over hoe het is om al 29 jaar op te groeien, om samen te wonen met je ouders die volgens hem hoognodig op zichzelf moeten gaan wonen. En natuurlijk hoe het is om een relatie te hebben met je toekomstige vrouw.
 
Rayen won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en is tekstschrijver voor Zo: Raymann en de Dino Show. Sinds 2010 is hij vaste kracht bij het Comedy Café.
 
Enkele cabaretiers die hun carrière begonnen zijn bij de ‘Cabarestaffete’ zijn Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Bert Visscher, Theo Maassen, Sara Kroos en Jochem Myjer. Kom kijken en oordeel zelf of in de toekomst een nieuwe naam aan dit rijtje toegevoegd kan worden.
 
NB. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
De Cabarestafette is geen wedstrijd. Er is een presentator aanwezig voor uw veiligheid.

(GEEN PASKORTNG)

Twitter | #cabarestafette

  • Geweest

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X