Stella Den Haag 6+- Niemand weet, niemand weet...

zondag 11 november 2012 | 14:00 uur | Middenzaal

Prijzen

Rang Prijs beschikbaar
Basis
Rang 1 € 11,30 50%
Rang 2 € 9,00 50%
Lentekriebels
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
CJP/bieb/65+
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Student
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Kunstlinie Pas
Rang 1 € 8,80
Rang 2 € 6,50
Geweest
Niemand weet, niemand weet...

Omschrijving

Een spannend verhaal over opscheppers, verliefde prinsen en over een vriendschap die alles overwint.
 
Esmiralda, de dochter van een rijke molenaar, heeft voor haar negende verjaardag een cello gekregen. Zij speelt zo mooi dat alle boerenjongens tot in de verre omtrek verliefd op haar worden. Als haar vader per toeval een prins ontmoet en begint op te scheppen over de talenten van zijn dochter, zegt hij in een onbezonnen moment dat zijn oogappel uit stro gouddraad kan spinnen… De arme Esmiralda spint haar lieve vingers kapot, haar tranen vloeien rijkelijk op de draad van stro en als zij dan hulp krijgt uit onverwachte hoek, belooft zij als dank haar eerste baby.

Recensies en artikelen

Trouw: “Het sprookje ’Repelsteeltje’ is al vaak verteld, maar nog nooit zo mooi als door Stella Den Haag. Schrijver Hans van den Boom en regisseur Erna van den Berg laten fantasie en realiteit vloeiend in elkaar overlopen.”

De Volkskrant: “Door een paar beeldende en geurige toevoegingen in het verhaal, van het mosselstrand tot de zeepfabriek, krijgt het hardvochtige sprookje iets zinnelijks (…) je kunt de magische sfeer bijna ruiken, inclusief de kabouter-zondergevoel, zelfs als hij aan het slot hilarisch verandert in een stenen tuindecoratie.”

Twitter | @stelladenhaag

Zie ook

  • Geweest

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X