Hét podium voor uw event!

Klik op de visual voor een virtuele rondleiding

Hét podium voor uw event
Schouwburg Almere is anders dan anders: theatraal, modern, groots en toch intiem. In dit theater vind je een inspirerende omgeving. Door de grote glazen wanden met uitzicht op het water heb je altijd het gevoel in verbinding te staan met de buitenwereld. Tegelijkertijd kun je met onze technische faciliteiten de ruimtes helemaal inrichten naar uw wensen.

Volop ruimte
Met 3 theaterzalen, 8 foyers, een theatercafé, 37 break-out ruimtes en een totale capaciteit van 2000 personen is de schouwburg een zeer flexibele eventlocatie. Of het nu om een congres, (product)presentatie, vergadering, beurs of een chique diner gaat, Schouwburg Almere heeft voor ieder event een geschikte ruimte.

Bijzondere mogelijkheden
Alles kan in Schouwburg Almere, want de theaterzalen zijn multifunctioneel. Het toneel van de Grote Zaal kan uitgebreid worden naar een oppervlakte van 11.60x16 meter. Daardoor kunnen er ook evenementen zoals beurzen en galadiners op het podium plaatsvinden, met zicht op de zaal. De tribunes van de Midden- en Kleine Zaal kunnen worden ingeschoven, waardoor er een vlakke vloerzaal ontstaat, ideaal voor feesten en diners..

Bereikbaarheid
Vanaf de A6 is de schouwburg binnen 10 minuten te bereiken. NS Station Almere Centrum ligt op 7 minuten loopafstand. Bovendien beschikt de schouwburg over 2000 parkeerplaatsen in 2 nabij gelegen parkeergarages.

Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een kijkje achter de schermen!

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X